Tietosuojaseloste

Suomen Saab-klubi ry - 15.5.2018

Tässä selosteessa kerrotaan henkilötietojen käsittelystä Saab-klubissa.

Rekisterinpitäjä

Rekisterinpitäjä on Suomen Saab-klubi ry, kotipaikka Nokia ja yhdistysrekisterinumero 156.728.

Tietojen käsittelyn syy

Pääasiallinen tarkoitus henkilötietojen käsittelyyn Saab-klubissa on yhdistyksen tarkoituksen toteuttaminen. Tietoja käytetään esimerkiksi jäsenten tiedottamisessa, tapahtumien suunnittelussa ja Suomen Saab-autokannan kartoittamisessa. Saab-klubi voi julkaista jäsenrekisteriin perustuvia tilastotietoja niin, että yksittäisen jäsenen tiedot eivät ole tunnistettavissa.

Saab-klubi käsittelee myös yhdistyksen ylläpitämien verkkopalveluiden käyttäjien sekä yhdistyksen tapaamisiin osallistuvien jäsenten ja näiden mukana tapahtumiin osallistuvien seuralaisten henkilötietoja.
Saab-klubi lähettää jäsenilleen ja tapahtumiin osallistuville tiedotteita kirjeitse ja sähköpostitse. Tiedotus perustuu yhdistyksen tarkoituksen toteuttamiseen.

Tietojen säilytysaika ja -paikka

Jäsenen henkilötiedot säilytetään Saab-klubin jäsenrekisterissä jäsenyyden voimassaolon ajan. Jäsenyyden päätyttyä rekisteriin jätetään entisen jäsenen nimi ja jäsennumero, ja muut tiedot poistetaan. Nimi ja jäsennumero säilytetään, jotta uudelleen liittyvälle jäsenelle voidaan antaa entinen jäsennumero.

Verkkopalveluissa henkilötietoja säilytetään käyttäjätunnuksen voimassaolon ajan.

Tapahtumien osallistujatiedot hävitetään kohtuullisen ajan kuluttua tapahtuman päättymisestä.

Henkilötietoja ei siirretä EU:n ulkopuolelle.

Tietojen luovuttaminen

Henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Tietojen tarkastaminen

Jos haluat tarkastaa jäsentietosi tai muuttaa niitä, tai pyytää eronneena jäsenenä tietojesi poistamista kokonaan, toimita pyyntö jäsenrekisterin hoitajalle:
Sähköposti: jasenasiatatsaabclub [piste] fi
Kirje: Suomen Saab-klubi ry, Jäsenrekisteri, Pikkumäenkatu 26 B 1, 37120 Nokia