Etelä-Pohjanmaan isot Potkut

Aloitusaika

Päättymisaika

Osoite

Autokorjaamo Salonen oy
Teräskatu1
61300 Kurikka
Suomi

Osoite

Teräskatu 1
61300 Kurikka
Suomi

Etelä-Pohjanmaan isot Potkut

 

Päivämmäärä: 30.9.2023 klo 12:00

Paikka: Autokorjaamo Salonen Oy  Teräskatu1 61300 Kurikka

 

Tervetuloa Kurikkaan ekoille isoille Saab potkuille. Lauantaina 30.9.2023 klo 12 alkaen, Autokorjaamo Salonen Oy piha-alueelle  Teräskatu 1  61300 Kurikka.

 

Potkitaan vähän isommin Saabeja, kuten pohjanmaalla pruukataan tehdä. Saabit ja Saabin koneella varustetut kulkupelit mukaan, ei muitakaan lähetetä kotiin, saa käydä juttelemassa ja vaikka juomassa kahvit.

 

Autokorjaamo Salonen Oy tarjoaa Saabeille klo 12-18 välisenä aikana testiradan(päästöt, jarrut, alusta testaukset ja tarkastuksen). 

Joitain osa tarjouksia löytyy ja käytettyjä osiakin voi kysellä.

 

Carlsson perussoftat 180€ hintaan. Carlsson lupautunut toimimaan etänä langan päässä klo 12-18, että saadaan kaikille halukkaille softat. Heitä viestillä, myös whatsapp tai soita numeroon 0405122479, ennakkoon ja ilmoita auton tiedot, jos softaa haluat. Päästään vähän enakkoon valmistautumaan ja kaikille halukkaille softat laittamaan. Toki jos paikanpäällä tulet vielä mietteisiin, että sellaisen haluat, sekin onnistuu.

 

Mukana myös Seinäjoen Fixus Centerin edustaja isolla teltalla ja taskut täynnä varaosa tarjouksia. 

 

Peräloota rompemyyntiä voi halukkaat parkkipaikalla pitää.

 

Höyrymakkaraa tarjolla Saabisteille iltapäivästä ja kahvihan ei Kurikasta lopu kesken. Ehkä jotain nisua ja korppujakin löytyy.

 

Paikallinen Grilli PuskaJussi tarjoaa -10% alennuksen annoksista, autokunnalle Saab klubi jäsenkorttia näyttämällä. Jos haluaa vielä illan mittaan käydä syömässä.

 

Kävijöiden kesken arvotaan huoltotarvike paketti.

 

Illasta klo 18 jälkeen vaihdetaan vapaalle ja mahdollisuus jäädä jutustelemaan ja saunomaan aina yömyöhälle asti. Paljukin lämpiää, on isomman puoleinen, että koko kylä.

 

Yösijaa löytyy Kurikan keskustan liepeiltä, jos haluaa jäädä yömyöhälle saunomaan ja nauttimaan Etelä-pohjanmaan lakeuksista aina sunnuntaihin asti.

Hotelli Kurikka ja Aamiaishotelli HiljaHelena tarjoaa hotellipalveluja sekä löytyy lukematon määrä maatilamajoitus palveluja.

 

Kalustoa esillä järjestäjien omista talleista sekä paikallisten Saab harrastajien toimesta. Myös kaikkien halukkaiden kävijoiden Saabit mahtuu riviin. Pihassa runsaasti tilaa. 

 

Ilmoitukset ja kyselyt Mika Järvinen 0405122479, myös whatsappiin saa laittaa viestiä.

 

Tervetuloa kaikki nauttimaan Etelä-pohjanmaan lakeuksista ja hienoista Saabeista. Yritetään tehdä potkuista kaikille mielekkäät että jokaiselle jää positiivinen mieli. Jaksetaan sitten taas harrastaa Saabien kanssa pitkä talvi.

 

Terveisin Mika ja Kristian sekä muu järjestely porukka