Kevät- ja syyskokous

Aloitusaika

Päättymisaika

Osoite

Petäys Resort
Petäyksentie 35
14620 Hattula
Suomi

Järvinen metsämaisema auringonlaskussa

Kokouskutsu

Suomen Saab-klubi ry:n jäsenet kutsutaan yhdistettyyn sääntömääräiseen kevätkokoukseen ja sääntömääräiseen syyskokoukseen.

Aika: Lauantaina 26.9.2020 kello 14:00
Paikka: Petäys Resort, Petäyksentie 35, 14620 Tyrväntö

Kokouksessa käsitellään kevät- ja syyskokoukselle kuuluvat asiat sääntöjen 14. §:n mukaisesti. Lisäksi käsitellään hallituspaikan täyttäminen Vesa Lindemanin jättäessä tehtävänsä vuodenvaihteessa. Kokouksen jälkeen voidaan keskustella muista asioista ilman päätöksiä.

Ennen kokousta on tarjolla kokouslounas ja kokouksen jälkeen tarjotaan kahvit. Ohjelma jatkuu tämän jälkeen Lehtosen Rompetorin merkeissä.

Ruokailijamäärän arvioimiseksi edellytämme tapahtumaan ilmoittautumista viimeistään 17. syyskuuta ensisijaisesti web-lomakkeella osoitteessa saabclub.fi/tapahtumat. Tarvittaessa voit ilmoittautua myös WhatsApp-viestillä, tekstiviestillä tai soittamalla Juholle puh. 050 591 0738.

Tervetuloa!

Hallitus

 

Päivän aikataulu, ajat ohjeellisia

09:00-12:30 Ratapäivä Ahvenistolla

13:00 Lounas, Petäys
14:00 Kevät- ja syyskokous
15:30 Kokouskahvit

16:00 Lehtosen Rompetori ja klubikauppa

 

Majoitus

Petäyksen luonnonkaunis niemi on osa Tyrvännön historiallisen kylän maalaismaisemaa. Vanajaveden upeissa rantamaisemissa tekemistä riittää niin kokousvieraille kuin lomanviettäjillekin. Petäys Resort sijaitsee vain reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja Lahdesta. Tampereelta ei tuntiakaan.

Petäykseltä on mahdollista varata majoitus tapahtumaviikonloppuna seuraavin sopimushinnoin:
Kahden hengen huone 100 € / vrk
Yhden hengen huone 80 € / vrk

Mainitse varauskoodi SAAB. Sopimushintaista majoitusta ei voi varata nettivarauksella, vaan pelkästään sähköpostilla tai puhelimitse.

hotelliatpetays [piste] fi
03 673 301

Tilanneviesti

Lomake ei ole tällä hetkellä käytössä.