Tapahtumauutisia

Aurinkolasit rantahiekalla

Ei kesäpäiviä tänä vuonna

Kalajoella heinäkuun lopulla pidettäväksi suunniteltu kesätapahtuma on epidemiatilanteen jatkumisen ja suurempien tapahtumien järjestämiseen liittyvän epävarmuuden takia peruttu. Saab-klubin hallitus teki asiasta päätöksen kokouksessaan 29.4.

Syystapahtuma

Toukokuun alussa voimaan tullut laki väliaikaisesta poikkeamisesta osakeyhtiölaista, asunto-osakeyhtiölaista, osuuskuntalaista, yhdistyslaista ja eräistä muista yhteisölaeista Covid-19 epidemian leviämisen rajoittamiseksi antaa Saab-klubillekin aikaa siirtää kevätkokouksen pitäminen yhdistyksen säännöistä poiketen syyskuun loppuun saakka.

Saab-klubin hallituksen suunnitelmana on järjestää lauantaina 26.9. syystapahtuma, jonka ohjelmassa olisi ainakin ratapäivä sekä kokous, jossa käsiteltäisiin sekä kevät- että syyskokoukselle kuuluvat asiat. Todennäköinen sijainti on Hämeenlinna, mutta tarkastelemme vielä muitakin vaihtoehtoja. Päivämäärä pysynee kuitenkin samana.

Tarkemmat tiedot syystapahtumasta julkaistaan heinäkuun lopulla, ja virallinen kokouskutsu julkaistaan 26.8. ilmestyvässä Saabisti-lehdessä 3/2020.

Potkut

Suosittelimme aiemmin, että paikallisia renkaanpotkijaisia ei järjestettäisi edes kokoontumisrajoitusten sallimissa puitteissa. Viime kädessä asia on toki jokaisen potkuporukan sekä osallistujan harkittavissa. Kun kokoontumisrajoitus kesäkuun alussa lievenee enintään 50 henkilöön, ei siltä osin ole enää estettä paikallispotkujen jatkamiselle. Kahvitarjoilukäytäntö on voimassa normaaliin tapaan ilman eri ilmoitusta.

Hallitus

https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2020/20200290
https://www.avi.fi/web/avi/-/kesakuussa-kokoontumisrajoitus-50-henkea-50-500-hengen-yleisotilaisuudet-mahdollisia-erityisjarjestelyin