Kevätkokous peruttu

Vanha Corona-merkkinen kirjoituskone

Suomen Saab-klubi ry:n hallitus on 16.4. pitämässään kokouksessa päättänyt peruuttaa yhdistyksen sääntömääräisen kevätkokouksen. Kokous oli Saabisti-lehdessä 1/2020 julkaistun kokouskutsun mukaan tarkoitus järjestää Laukaassa 25.4. Kokoontumisrajoitusten ollessa voimassa 13. toukokuuta asti ei kokouksen järjestäminen ole mahdollista.

Samat rajoitukset koskevat tällä hetkellä kaikkea tapahtumatoimintaamme, eli myös seuraavat tulevat tapahtumat on peruttu:

  • WST Hyvinkäällä 21.5.
  • Ratapäivä Vetelissä 6.6.

Kutsumme kevätkokouksen koolle sitten kun yleisötapahtumien järjestäminen on jälleen mahdollista. Tiedotamme tästä ja muista tulevista tapahtumista mahdollisuuksien mukaan sekä Saabisti-lehdessä 2/2020 että sähköisissä välineissä. Kokoontumisrajoitusten jatkuminen 13.5. jälkeen tarkoittaisi automaattisesti myös sen jälkeisten tapahtumien peruuntumista.

---

Saab-klubin toimintavuosi muotoutuu hyvin erilaiseksi kuin viime syksynä toimintasuunnitelmaa laatiessa kuvittelimme. Tapahtumien peruuntuminen on ikävää, mutta turvallisuus ja vastuullinen toiminta on asetettava etusijalle.

Suosittelemme myös edelleen, että paikallisia renkaanpotkijaisia ei järjestetä, riippumatta siitä osallistuuko niihin viisi vai viisikymmentä saabistia.

 

Hallitus